menu
MEC Leiderdorp -

Even voorstellen

Onze medewerkers

Alison Bartlett

Functie: medewerker natuur- en duurzaamheidseducatie

Werkdagen & uren: dinsdag – woensdag – donderdag/ 24 uur per week

Email: a.bartlett@leiderdorp.nl

Ik ben sinds januari 2020 werkzaam bij het Milieu Educatief Centrum (MEC). Als Educatief Medewerker richt ik mij op het geven en ontwikkelen van duurzaamheids- en natuurlessen voor basisschoolkinderen. Ik doe dit met veel plezier! Ik heb in het verleden Biologie gestudeerd en hierna de PABO gedaan. Na meer dan 10 jaar onderwijservaring in het basisonderwijs werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb altijd gedroomd van het combineren van beide studies. In het MEC is deze droom uitgekomen!

Marieke Weishaupt

Functie: medewerker beleid, educatie & communicatie

Werkdagen & uren: maandag – dinsdag – donderdag/ 24 uur per week

Email: m.weishaupt@leiderdorp.nl

Natuur en duurzaamheid vind ik heel belangrijk en daar wil ik mij graag voor inzetten. Na mijn PABO opleiding ben ik dan ook niet voor de klas terecht gekomen, maar aan de slag gegaan bij Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Daar ben ik ruim 11 jaar betrokken geweest bij de parkeducatie en verantwoordelijk voor de NME voor de basisscholen in de regio. Met veel plezier, maar toen de uitdaging in Leiderdorp voorbij kwam heb ik toch die met twee handen aangegrepen. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad! Hopelijk mag en kan ik mij hier nog lang inzetten voor het MEC.

Melody Dijkstra

Functie: medewerker educatie

Werkdagen & uren: woensdag – donderdag – vrijdag / 24 uur per week

e-mail: m.dijkstra@leiderdorp.nl

Tijdens mijn studie Landschaps- en Omgevingsmanagement ben ik bij het MEC beland voor een afstudeerstage. Na mijn ontzettend leuke stage ben ik als vrijwilliger bij het MEC gebleven. Uitendelijk kon ik als medewerker educatie aan de slag. Ik houd mij op het moment bezig met het organiseren van educatieve activiteiten en het maken van een toegankelijk en divers educatief aanbod voor de bewoners van Leiderdorp. Het MEC vind ik hier een fantastische plek voor, omdat iedereen hier op zijn eigen manier in aanraking kan komen met onderwerpen als natuur en duurzaamheid.Manuella Slof- Keijzer

Functie: medewerker communicatie

Werkdagen & uren: maandag – dinsdag / 16 uur per week

e-mail: m.slof@leiderdorp.nl

Als medewerker communicatie ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie over de duurzaamheids- en natuurlessen en activiteiten van het MEC. Want we willen je informeren, inspireren en motiveren… om duurzaam te gaan leven met aandacht, waardering en zorg voor de planeet. Ik vind het heel bijzonder dat ik hier vanuit mijn functie een bijdrage aan mag leveren. In mijn vrije tijd ben ik vooral buiten te vinden. De natuur is de plek waar ik geniet, tot rust kom en nieuwe energie opdoe.
Katja Jordanova

Functie: medewerker educatie

Werkdagen & uren: maandag, dinsdag en vrijdag

e-mail: k.jordanova@leiderdorp.nl

Ik heb 20 jaar gewerkt als bioloog aan de universiteit. Daarnaast ben ik al meer dan 10 jaar betrokken bij allerlei groene initiatieven in Leiden en omgeving, waar ik buurtvergroening en natuureducatie begeleid. Als medewerker educatie en groene buurtcoach bij het MEC hoop ik nu veel voor het vergroenen van Leiderdorp te kunnen betekenen en veel volwassenen en kinderen te kunnen enthousiasmeren voor onze natuur. Vergroenen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor lichaam en geest. Het brengt rust, inspiratie en gezondheid!

Deel deze pagina

FacebookTwitterWhatsApp
MEC Leiderdorp - lijn