menu
MEC Leiderdorp -

Even voorstellen

Onze medewerkers

Alison Bartlett

Functie: medewerker natuur- en duurzaamheidseducatie

Werkdagen & uren: dinsdag – woensdag – donderdag/ 24 uur per week

Email: a.bartlett@leiderdorp.nl

Ik ben sinds januari 2020 werkzaam bij het Milieu Educatief Centrum (MEC). Als Educatief Medewerker richt ik mij op het ontwikkelen en geven van duurzaamheids- en natuurlessen voor basisschoolkinderen. Ik doe dit met veel plezier! Ik heb in het verleden Biologie gestudeerd en hierna de PABO gedaan. Na meer dan 10 jaar onderwijservaring in het basisonderwijs werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb altijd gedroomd van het combineren van beide studies. In het MEC is deze droom uitgekomen!

Marieke Weishaupt

Functie: coördinator natuur- en duurzaamheidseducatie

Werkdagen & uren: maandag – dinsdag – donderdag/ 24 uur per week

Email: m.weishaupt@leiderdorp.nl

Natuur en duurzaamheid vind ik heel belangrijk en daar wil ik mij graag voor inzetten. Na mijn PABO opleiding ben ik dan ook niet voor de klas terecht gekomen, maar aan de slag gegaan bij Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Daar ben ik ruim 11 jaar betrokken geweest bij de parkeducatie en verantwoordelijk voor de NME voor de basisscholen in de regio. Met veel plezier, maar toen de uitdaging in Leiderdorp voorbij kwam heb ik toch die met twee handen aangegrepen. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad! Hopelijk mag en kan ik mij hier nog lang inzetten voor het MEC.

Melody Dijkstra

Functie: vrijwilliger (oud-stagiaire)

Werkdagen: woensdag aanwezig op het MEC

e-mail: m.dijkstra@leiderdorp.nl

Melody heeft haar onderzoeksstage bij het MEC gedaan. Haar onderzoek ging over hoe de relatie tussen stad en platteland versterkt kan worden.

Inmiddels is Melody afgestudeerd en is ze als vrijwilliger onder andere betrokken bij het beheer van de MEC tuin.

Deel deze pagina

FacebookTwitterWhatsApp
MEC Leiderdorp - lijn