menu
MEC Leiderdorp -

Elke vrijdag ‘warme huiskamer’ in het MEC

Door de hoge energiekosten, wordt het steeds lastiger om je huis comfortabel te verwarmen. Niemand mag echter in de kou zitten. Daarom organiseert het Milieu Educatief Centrum (MEC) elke vrijdagochtend de ‘warme huiskamer’.

Kun je de verwarming thuis eigenlijk niet aanzetten, omdat het zo duur is? Kom dan naar de ‘warme huiskamer’. Iedereen die dat nodig heeft, is welkom om op deze warme plek in het Milieu Educatief Centrum te zitten, af te spreken of te werken. Je mag hier gratis verblijven. En tegelijkertijd beperk je je energiekosten omdat je thuis even niet hoeft te verwarmen.

Elke vrijdag is er ‘warme huiskamer’
Elke vrijdag kun je van 10.00 tot 13.00 uur binnenlopen voor de ‘warme huiskamer’. Er is voldoende ruimte en mogelijkheden om te kunnen werken. Neem een boek of tijdschrift mee voor wat ontspanning. Of klets gezellig wat en ontmoet andere mensen.

Tip: onze energiehulp is ook aanwezig. Hij geeft je gratis tips om thuis energie te besparen.

Initiatief van het Leger des Heils
De warme kamer is oorspronkelijk een initiatief van het Leger des Heils voor iedereen die in tijden van stijgende energieprijzen graag wil ontsnappen aan de kou en zoekt naar een warmere comfortabele plek om te kunnen verblijven. Ook het Milieu Educatief Centrum en gemeente Leiderdorp stellen nu elke week een aantal uur een ‘warme huiskamer’ open.

Je bent van harte welkom
Kom ook eens kijken. Elke vrijdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur staat onze deur open. Je bent van harte welkom!
Locatie: Milieu Educatief Centrum, Van Diepeningenlaan 110 (e) – in De Sterrentuin, Leiderdorp.

Je hoeft je niet aan te melden (negeer onderstaande button).

Meld je aan voor deze activiteit

Deel deze pagina

FacebookTwitterWhatsApp
MEC Leiderdorp - lijn