menu

Ontdek het voorjaar!

In de voorjaarsvakantie is het MEC op 1 maart 2023 geopend. Van 14.00 tot 15.30 organiseert het MEC een ontdekkingstocht door de Houtkamp. Ontdek tijdens deze wandeltocht van alles over het voorjaar aan de hand van spelletjes en opdrachten.

Wat gaan we doen?

We starten om 14.00 uur in het MEC. Na een korte inleiding gaan we samen op pad in de Houtkamp. Tijdens de wandeling stoppen we regelmatig voor een opdrachtje of spelletje. Zo gaan we bijvoorbeeld kijken naar de eerste bloemen van het jaar, leren we wat een katje is en doen we een kleine bingo speurtocht. Na de wandeling is in het MEC nog de gelegenheid om een leuke kleurplaat te maken over wat je allemaal samen hebt ontdekt.

Deze activiteit is voor kinderen in basisschoolleeftijd met volwassen begeleider. Gezien het beperkt aantal plekken, graag van tevoren opgeven via mec@leiderdorp.nl of via de aanmeldknop onderaan deze pagina. Deelname is gratis.

Praktische informatie

Waar? – Het Milieu Educatief Centrum Leiderdorp, Van Diepeningenlaan 110 (e), 2352 KA Leiderdorp.

Wanneer? – woensdag 1 maart van 14.00 tot uiterlijk 15.30. Het MEC is tot 17.00 ook geopend voor het uitlenen van materiaal.

Hoe? – aanmelden via de knop onderaan de pagina of via mec@leiderdorp.nl onder vermelding van naam en aantal kinderen. Deelname is gratis.

Elke woensdag

Het MEC is elke woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur geopend voor publiek. We organiseren dan ook een leuke activiteit voor kinderen in basisschoolleeftijd van 14.00 tot 15.30. Meer informatie hierover.

Hopelijk tot woensdagmiddag!

Meld je aan voor deze activiteit

Deel deze pagina

FacebookTwitterWhatsApp
MEC Leiderdorp - lijn