menu
MEC Leiderdorp -

De plantenbieb!

De plantenbieb van het MEC en Incluzio in de Sterrentuin is dé plek om makkelijk plantjes te ruilen met andere plantenliefhebbers in Leiderdorp. Iedereen kan hier een plantje achterlaten en weer een nieuwe mee naar huis nemen. Daarnaast organiseren we ook gezellige avondactiviteiten over van alles dat met planten te maken heeft. Doe jij ook mee?

Activiteiten archief

Kerststukjes maken

Op donderdag 22 december 2022 van 19.00-20.30 organiseert Incluzio weer een activiteit in het MEC. We gaan kerststukjes maken. Heb je nog mooie versiersels liggen? Neem deze vooral mee! Het is uiteraard ook een leuk moment om samen wat plantjes te stekken of te ruilen.

Voor koffie, thee en een koekje wordt gezorgd. Takken en ander materiaal is ook aanwezig in het MEC.

Deelname is €5 opgeven gaat via Sandra van Incluzio.

Vorige activiteiten

aquarel schilderen

Op donderdag 10 november 2022 van 19.00-20.30 gaan we aquarel schilderen in het MEC. Heb je nog leuke voorbeelden of planten om te schilderen? Neem deze vooral mee! Het is uiteraard ook een leuk moment om samen wat plantjes te stekken of te ruilen.

Voor koffie, thee en een koekje wordt gezorgd. Aquarel materiaal is ook aanwezig in het MEC, maar we stellen het uiteraard ook erg op prijs als je je eigen materiaal mee kan nemen.

Deelname is gratis.

Op donderdag 29 september 2022 van 19.00 tot 20.30 organiseerden we in het MEC een gezellige activiteit om te vieren dat de plantenbieb weer van start gaat. We hebben verschillende mini-activiteiten gedaan, zoals zaadbommetjes maken en planten stekken.

Via de link onderaan de pagina kan je ons een bericht sturen als je mee wil doen aan de volgende activiteit. Je kan ook zonder aanmelding meedoen. Vragen of opmerkingen over de plantenbieb kan je hier ook naar sturen.

Meld je aan voor deze activiteit

Deel deze pagina

FacebookTwitterWhatsApp
MEC Leiderdorp - lijn