menu

Woensdagmiddag-activiteiten van 14.00-15.30!

Op woensdagmiddag is het MEC van 14.00 tot 17.00 uur geopend voor publiek. We organiseren dan ook een leuke activiteit voor kinderen.

Wat gaan we doen?

De kinderactiviteit bestaat meestal uit een inleiding, een buitengedeelte en een verwerking/creatief onderdeel binnen. We starten om 14.00 uur en om 15.30 uur ronden we af. De activiteit is bedoeld voor kinderen tussen 3 t/m 12 jaar (zie de wekelijkse beschrijving), met volwassen begeleider. Gezien het beperkt aantal plekken, graag van tevoren opgeven. Dit kan via mec@leiderdorp.nl of via de aanmeldknop onderaan dit bericht, onder vermelding van naam en aantal kinderen.

Eerstvolgende activiteit: woensdag 13 december

TEST

Woensdag 13 december gaan we in het MEC in de weer met wintergroen. We gaan namelijk een natuurlijk kerststukje maken! Met mooie groene takken, hulstbladeren en ander moois uit de natuur breng je straks zo de feestdagen in huis. Je krijgt van ons een potje met aarde om jouw stukje in te maken.

Heb je thuis nog leuke versiersels liggen die je graag in je kerststukje wil doen? Misschien heb je nog iets uit een kerststukje van vorig jaar? Neem het dan vooral mee!

Kan je deze woensdag helaas niet komen? Vanwege de feestdagen wordt deze activiteit herhaald op woensdag 20 december.

DatumActiviteitWat gaan we doen?
wo 13 decNatuurlijk kerststukje makenKom vandaag een mooi kerststukje maken! Met groene takken, hulstbladeren en ander moois uit de natuur breng je een gezellige sfeer in huis. Je krijgt van ons een potje met aarde om jouw stukje in te maken. Heb je thuis nog leuke versiersels liggen die je graag in je kerststukje wil doen? Misschien heb je nog iets uit een kerststukje van vorig jaar? Neem het dan vooral mee!
wo 20 decNatuurlijk kerststukje makenOok vandaag gaan we weer kerststukjes maken. Deze activiteit is hetzelfde als die van 13 december. Handig dus als je dan niet kan komen, maar wel een kerststukje wil maken!
wo 27 dec en wo 3 janMEC geslotenVanwege de kerstvakantie is het MEC gesloten en zal er geen woensdagmiddagactiviteit zijn. We heten je graag weer welkom in januari!
januarinog even wachten..Ook voor januari hebben wij weer leuke activiteiten bedacht. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie…

Vorige activiteiten

Hieronder staan de vorige 3 activiteiten. Oudere activiteiten zijn terug te vinden in ons archief.

Op woensdag 6 december is het Wereldbodemdag in het MEC! Tijdens Wereldbodemdag gaan we van alles leren over de bodem. Wat leeft er in de bodem? Wat zit er allemaal in? Ga lekker naar buiten en ga op zoek naar bodemdiertjes! Je krijgt van ons een rugzakje met een loep, loeppotje en zoekkaarten. Ook kan je in het MEC een leuke bodem kleurplaat komen kleuren.

Woensdag 29 november is er in het MEC weer een leuke pietenspeurtocht.
Want dit jaar zei Groene Piet dat het weer mocht!
Een opdrachtje hier, een spelletje daar,
En grappige vragen over duurzaamheid en afval, want wat is wel en niet waar?

Kom dus naar het MEC en doe mee,
Niet alleen maar met zijn allen of met zijn twee!
En heb je thuis nog tweedehands speelgoed?
Breng het dan mee, Groene Piet weet wat hij daar mee moet!

Woensdag 22 november hebben we geen kinderactiviteit. Wel kan je vandaag iets anders komen doen in het MEC… Maar alleen als je een volwassene bent! Vandaag doet het MEC namelijk dienst als stembureau voor de tweede kamerverkiezingen.

De eerstvolgende activiteit is op woensdag 29 november. Je kan dan een Duurzame Pietenspeurtocht komen doen in het MEC! Meer informatie volgt nog, maar je mag je uiteraard wel alvast aanmelden.

Meedoen met de activiteit van 13 december?

Meld je aan voor deze activiteit

Deel deze pagina

FacebookTwitterWhatsApp
MEC Leiderdorp - lijn