menu
MEC Leiderdorp -

Kinderboekenweek activiteit 11 oktober

Kom op woensdag 11 oktober naar het MEC voor een leuke activiteit in het kader van de Kinderboekenweek. Luister naar het prachtige verhaal ‘Welkom thuis bever!’ En ontdek daarna met leuke kijk- en doe opdrachtjes hoe dieren wonen.

Waar dieren wonen
Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar ‘Bij mij thuis’. Waarschijnlijk woon jij net als veel andere mensen in een huis of appartement. Maar de meeste dieren wonen buiten. Toch hebben alle dieren ook een soort huis. Maar die zien er wel heel anders uit dan jouw huis. Je leert vandaag alles over waar dieren wonen. 

De middag begint met een voorleesmoment: een voorleesvrijwilliger van BplusC leest voor uit het boek ‘Welkom thuis, Bever!’

Leuke kijk- en doe opdrachtjes
Daarna mag je zelf aan de slag met allerlei leuke opdrachtjes, die te maken hebben me waar dieren wonen en hoe ze zich warm of koel houden. We sluiten de middag af met een opdracht waarbij je zelf kleine huisjes mag gaan isoleren (warm houden). Lijkt dit jou ook heel erg leuk? Kom dan zeker langs!

Schrijf je in voor deze activiteit

Geef je bij voorkeur op via de bovenstaande link. Voor vragen kun je mailen naar MEC@leiderdorp.nl. Hopelijk zien we jou ook op 11 oktober!

Deel deze pagina

FacebookTwitterWhatsApp
MEC Leiderdorp - lijn