menu

Doe mee! Opschoondag in Leiderdorp

Op zaterdag 18 maart is het landelijke opschoondag. Ook in Leiderdorp steken we de handen uit de mouwen en maken we onze straat, buurt, parken en pleintjes schoon. Doe je ook mee?

Opruimen met de straatjutters

Op zaterdag (18 maart 2023) organiseren de straatjutters van Leiderdorp een opruimactie bij de Winkelhof. Iedereen mag aansluiten om mee te helpen. Ze verzamelen om 10 uur, binnen bij de roltrappen tegenover Van Maanen. Er staat een kraampje waar je afvalgrijpers en ander materiaal kan lenen. Lees meer over de straatjutters op hun website.

Scholen schonen ook op

De Leiderdorpse scholen zitten ook niet stil deze opschoondag. Volgende week organiseert het MEC samen met verschillende scholen opruimacties op en om de school. Er worden bij veel scholen ook weer Hier begint de zee‘-tegels onthuld.

Zelf aan de slag

Wil je tijdens (en misschien ook na) de opschoondag aan de slag als ZwerfAfvalPakker? Dan kan je materialen lenen bij het MEC. Neem contact op of kom een keertje langs op woensdagmiddag. Tip: opruimen is extra leuk met zwerfafvalbingo van het MEC. Je download ‘m hier.

Deel deze pagina

FacebookTwitterWhatsApp
MEC Leiderdorp - lijn