menu
MEC Leiderdorp -

Energie-avond in het Buurthuis

Op 15 november aanstaande organiseert het Buurthuis een energieavond, samen met Johnny Vis en Jens Copijn. Zij zijn energiehulp en energiecoach van de gemeente Leiderdorp. Deze avond gaat over kleine aanpassingen die veel (energie)kosten kunnen besparen.

Energie wordt steeds duurder en neemt een steeds groter deel van je inkomen in.
Johnny en Jens vertellen over maatregelen waar je makkelijk mee kunt besparen. De eerste energie-avond vond plaats op 4 oktober. Deze avond werd als zeer nuttig ervaren door de aanwezigen.

Voor iedereen in Leiderdorp
Inwoners uit heel Leiderdorp zijn van harte welkom op de energie-avond op 15 november. Als je dat wilt, kun je na de presentatie direct een afspraak maken met Johnny en Jens. Zij kunnen bij je thuis adviezen geven over energiebesparing. Dit is kosteloos.

De avond begint met een inloop en koffie vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur begint de presentatie. Deze duurt tot ongeveer 20.30 uur. Daarna is er ruimte voor vragen en afspraken.

Wil je graag aanwezig zijn?
Stuur dan een mailtje naar info@buurtactiefleiderdorp.nl. Geef daarbij even aan met hoeveel personen je wilt komen. Met 25 personen is het vol. Als er meer belangstellenden zijn komt er nog een avond.

Deel deze pagina

FacebookTwitterWhatsApp
MEC Leiderdorp - lijn