menu
MEC Leiderdorp -

Jong & betrokken: jongerenparticipatie kick-off! Inloopavond voor Leiderdorpse jongeren

Op woensdag 11 oktober staat er een inloopavond op de agenda voor jongeren die woonachtig zijn in Leiderdorp. De bijeenkomst is een initiatief van Sem Overduin (raadslid), Melody Dijkstra (medewerkster van Milieu Educatief Centrum), Lise Huitema (jongerencoach bij Incluzio) en Maura Ringelberg.

De kick-off wordt georganiseerd om de Leiderdorpse jeugd meer te betrekken bij gemeentelijk beleid. Op de avond verzamelen we verhalen en meningen, om zo te achterhalen welke onderwerpen Leiderdorpse jongeren belangrijk vinden en waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen.

Iedereen tussen de 14 en 28 jaar is van harte welkom, maar als je net 29 bent geworden is dat natuurlijk ook geen probleem. Mocht je net over de grens wonen in Leiden of Zoeterwoude, dan ben je ook van harte welkom.

De inloopavond vindt plaats bij het Milieu Educatief Centrum aan de Van Diepingenlaan 110. Vanaf 18:45 uur is er inloop en om 19:00 uur begint het programma. Aanmelden kan via deze link of de QR-code op de poster.

Deel deze pagina

FacebookTwitterWhatsApp
MEC Leiderdorp - lijn