menu
MEC Leiderdorp -

Basisscholen en BSO’s – aanbod & aanvragen

Het MEC heeft een ruim aanbod van lessen over natuur en duurzaamheid. Er zijn diverse excursies en lespakketten te boeken.

Duurzame basisvorming

Onze educatie is bedoeld om leerlingen voor te bereiden op hun rol in de maatschappij. Het wordt hierin steeds belangrijker te denken vanuit duurzaamheid. Ons aanbod is gebaseerd op ‘Duurzame basisvorming’. De lessen zijn toekomstgericht en hebben een positieve insteek. Meer weten? Download hier het bestand:

Wist je dat?

We zijn steeds bezig om onze lessen te verbeteren en meer aan te laten sluiten op de ontwikkelingen in het onderwijsveld. ‘Onderzoekend en ontdekkend leren’ is een voorbeeld hiervan.

Ons aanbod is onder te verdelen in vijf duurzaamheidsthema’s:  ‘Water’, ‘Energie & klimaat’, ‘Afval & grondstoffen’, ‘Voedsel’ en ‘Natuur & biodiversiteit’.

Maatwerk

Het MEC wil vraaggericht werken. We kunnen samen kijken naar de mogelijkheden. Als er de ruimte voor is, kun je lessen ook op andere tijdstippen aanvragen dan in ons schema staat. Mocht je dit willen, stuur dan een mail. We nemen dan contact met je op.

Wie kan boeken?

Leerkrachten van basisscholen en pedagogisch medewerkers van BSO’s in Leiderdorp.

Wanneer kan ik boeken?

Zodra het aanbod online staat kun je boeken tot de periode is volgeboekt.

Waar en hoe kan ik boeken?

Je kunt via Verwonder om de Hoek een activiteit of lespakket boeken. Het aanvraagformulier wijst zich vanzelf.

Je kunt zelf de dag en tijd kiezen die het beste schikt uit het overzicht. Daarna ontvang je een bevestiging via e-mail en later nog een herinneringsmail.

Vragen of hulp nodig?

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, neem dan contact op via het contactformulier. Even bellen kan natuurlijk ook: (071) 5412216

Deel deze pagina

FacebookTwitterWhatsApp
MEC Leiderdorp - lijn