menu
MEC Leiderdorp -

Stage en vrijwilligers

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn in het MEC meer dan welkom! Er is genoeg te doen. We zijn op zoek naar mensen met iets van een educatieve achtergrond om lessen te geven, maar ook handige klusjesmannen en -vrouwen voor kleine werkzaamheden in, om en voor het centrum.

Stage

Vanaf de middelbare school ga je meestal wel een keer stage lopen. Dat kan een maatschappelijke stage zijn, maar ook een leer-werkstage. Je kunt bijvoorbeeld stage lopen bij de kinderboerderij en in het park.

Ook bij het Milieu Educatief Centrum kun je stage lopen. Wel vragen wij HBO/WO niveau en een minimale stageperiode van 3 maanden. 

Heb je vragen, interesse of wil je reageren? Wij horen graag van je!

Contact:

Milieu Educatief Centrum Leiderdorp
Van Diepeningenlaan 110e
2352 KA Leiderdorp
Postbus 35
2305 AA Leiderdorp

MEC@leiderdorp.nl
071-5412216
Naar contactformulier

Vacatures:

Vrijwillige natuur- en duurzaamheidsdocent(e)

In het MEC worden veel lessen gegeven voor basisschoolklassen uit Leiderdorp. Dat worden er in de toekomst hopelijk alleen maar meer en daar kunnen wij wel hulp bij gebruiken.

Heb je ervaring in het (basis)onderwijs en/of een achtergrond op het gebied van educatie, dan hebben wij een super leuke vrijwilligersuitdaging voor je. Kennis van natuur en duurzaamheid is een pré, maar geen vereiste. Wil je meer weten of heb je interesse? Neem contact met ons op. We horen graag van je!

Vrijwillige Klusjesman of -vrouw

In, om en voor het MEC is altijd wel iets te klussen. Naast klussen voor het MEC zijn er ook veel klussen te doen op de kinderboerderij, in het park en de heemtuin. Kortom die handige handjes zijn overal inzetbaar en meer dan welkom!

Heb je ervaring in de bouw of ben je gewoon handig met klussen, dan hebben wij een geweldige vrijwilligersuitdaging voor je. Wil je meer weten of heb je interesse? Neem contact met ons op. We horen graag van je!

Vrijwillige Tuinman of -vrouw

Momenteel wordt de kruidentuin naast het MEC door één vrijwilliger bijgehouden en de mensen van de kinderboerderij en het park springen af en toe bij. Graag willen wij wat uitbreiden en de omgeving rond het MEC zo inrichten dat het een inspiratie kan zijn voor mensen met een stadstuintje. Daar kunnen wij wel wat hulp bij gebruiken! Heb je ervaring in het groen of heb je gewoon groene vingers, dan hebben wij een superleuke vrijwilligersuitdaging voor je. Wil je meer weten of heb je interesse? Neem contact met ons op. We horen graag van je!

Deel deze pagina

FacebookTwitterWhatsApp
MEC Leiderdorp - lijn