menu
MEC Leiderdorp -

Stage en vrijwilligers

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn in het MEC meer dan welkom! Er is genoeg te doen. We zijn op zoek naar mensen met iets van een educatieve achtergrond om lessen te geven, maar ook vrijwilligers met groene vingers. 

Stage

Op dit moment zijn er geen stagemogelijkheden beschikbaar bij het MEC.

Contact:

Milieu Educatief Centrum Leiderdorp
Van Diepeningenlaan 110e
2352 KA Leiderdorp
Postbus 35
2305 AA Leiderdorp

MEC@leiderdorp.nl
071-5412216
Naar contactformulier

 

Vacatures:

Vrijwillige natuur- en duurzaamheidsdocent(e)

In het MEC worden veel lessen gegeven voor basisschoolklassen uit Leiderdorp. Dat worden er in de toekomst hopelijk alleen maar meer en daar kunnen wij wel hulp bij gebruiken.

Heb je ervaring in het (basis)onderwijs en/of een achtergrond op het gebied van educatie, dan hebben wij een super leuke vrijwilligersuitdaging voor je. Kennis van natuur en duurzaamheid is een pré, maar geen vereiste. Wil je meer weten of heb je interesse? Neem contact met ons op. We horen graag van je!

Vrijwillige Tuinman of -vrouw

De educatieve tuin naast het MEC wordt momenteel door vrijwilligers bijgehouden. Daarnaast kan de Heemtuin zo nu en dan ook wat extra hulp bij het onderhoud gebruiken. Heb je ervaring in het groen of heb je gewoon groene vingers, dan hebben wij een superleuke vrijwilligersuitdaging voor je. Wil je meer weten of heb je interesse? Neem contact met ons op. We horen graag van je!

 

Deel deze pagina

FacebookTwitterWhatsApp
MEC Leiderdorp - lijn